Service

Marketing Analyse

Marketing Analyse

The service

Onze passie is het vergroten van de impact van bedrijven en professionals op het gebied van Digital Marketing. Effectief werk op de juiste plaatsen zetten, zodat uw doelgroep de waarde opmerkt die u hen kunt bieden. Met jarenlange ervaring in het leveren van diensten aan award winnende bedrijven. We laten u onderneming groeien in uw eigen niche en hoger scoren op Google.
 
We analyseren uw bedrijf, uw markt en concurrenten. Daarnaast zullen we Google en Sociale media controleren en deze gegevens gebruiken om een strategie voor uw online groei te plannen. Het verzamelen van al deze gegevens uit onze analyse is een uiterst belangrijke eerste stap. Dit laat ons zien waar uw bedrijf kan groeien en hoe we dit kunnen implementeren in een succesvolle online marketingstrategie. Het hebben van de juiste strategie om in gesprek te gaan met uw doelgroep is cruciaal. Het kennen van de behoeften van uw doelgroep en hoe zij zich online gedragen, geeft uw strategie een goede basis, want succesvolle online groei begint met een goede strategie.


Doelgroep analyse

Waarom is een doelgroepanalyse zo belangrijk voor uw Marketing? Klanttevredenheid is de basis van ondernemingssucces. Om de hoogst mogelijke klanttevredenheid te garanderen, is het nodig om met behulp van een doelgroepanalyse gedetailleerde informatie over de markt voor een product of dienst te achterhalen. We doen onze doelgroep analyse om de vier W’s te bepalen van onze klanten.

Wie


U wilt eerst weten wie uw potentiële klanten zijn. Wat zijn hun leeftijden, geslachten, opleidingsniveaus, beroepen, enz.?
Wat


U moet zich afvragen wat uw potentiële klanten opwindt. Wat zijn hun interesses, hobby's en behoeften? Op basis daarvan, welke soorten producten, services en functies zijn uw potentiële klanten in geïnteresseerd om te kopen?
Wanneer

Ontdek wanneer de kans het grootst is dat uw klanten uw producten of diensten kopen. Misschien kopen ze een keer, per seizoen of op basis van een abonnementspatroon. Of misschien kopen uw klanten alleen als er iets kapot gaat of als ze een spontaan verlangen hebben naar wat u verkoopt. U moet ook weten wanneer de kans het grootst is dat uw klanten uw marketingmateriaal zullen bekijken. Zijn er bepaalde tijden van de dag die het beste werken? Of zijn er locaties of mediums die de aandacht van uw klanten waarschijnlijker zullen trekken?
Waar

U moet weten waar uw klanten zich bevinden. Waar wonen zij? Waar werken zij? Hoe groot is het gebied waar klanten zich bevinden? Wat is de bevolking in dat gebied? Afhankelijk van wat u verkoopt, moet u ook rekening houden met het klimaat.
Waarom


Zoek indien mogelijk uit waarom klanten bij u kopen. Ontdek ook waarom mensen bij u kopen in plaats van bij een van uw concurrenten.

Concurrentie analyse

Waarom is het belangrijk om concurrentie analyse te doen als onderdeel van uw Marketing Analyse? Een concurrentie analyse is cruciaal voor uw succes als bedrijf, omdat het u de mogelijkheid biedt om snel trends in de branche te identificeren en u aan te passen aan campagnes of strategieën van concurrenten om voet aan de grond te houden of ze volledig te verslaan.

Om ervoor te zorgen dat uw online bedrijf succesvol is, moet u een diepe duik maken in het huidige concurrentielandschap.

Google analyse

Een Google analyse is een wat technischere onderdeel van uw Marketing Analyse. Hierbij gaan we kijken naar zoekwoorden, concurrerende websites, backlinks enz. Door een aantal technische tools wat wij bij KSN studios in Den Haag gebruiken kunnen wij precies zien hoeveel er wordt gezocht naar ondernemingen zoals uw onderneming. Dit is een groot onderdeel van SEO optimalisatie echter voor de Marketing Analyse wordt er naar de basis hiervan gekeken.

Sociale Media analyse
Analyse van Social Media is een soort analyse die wordt voorbereid door de prestaties en imago’s van concurrenten op sociale media te onderzoeken. Hoewel hun gegevens openbaar zijn, vereist het correct samenstellen en analyseren ervan de juiste tools en ervaring.

De grootste maatstaf voor het succes op sociale media is uw positie ten opzichte van uw concurrenten in een competitieve omgeving. Analyse sociale media is gericht op uw concurrenten als benchmark bij het evalueren van de vooruitzichten van uw bedrijf op sociale media.

Strategieplanning
Doormiddel van de bovenstaande Marketing Analyses kan KSN studios samen met u een effectieve Marketing Strategie bedenken om de markt te penetreren of door te breken. Voorbereid de online wereld in gaan is altijd de meest effectieve en efficiënte manier.
 
Neem contact op met ons om een Marketing Analyse uit te voeren om zo te weten waar uw onderneming zich in de online wereld bevindt, hoe en waar uw klanten kunt benaderen en een hoe uw concurrenten zich hebben opgesteld online. Zodat u hierop kunt in spelen.

GALLERY

Projects

Projecten waarvoor we deze dienst hebben aangeboden

Check out our project and get inspired by our portfolio and ideas. We design and web development for startups, small businesses, and enterprises clients.

All projects

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding