Fit Met Bahram

Fit Met Bahram

The project

Client

Fit Met Bahram is een Personal Trainer uit Zoetermeer. Bij Fit Met Bahram krijg je personal training met een glimlach. Als personal trainer en fysiotherapeut i.o. helpt hij al 10 jaar mensen met hun fitnessdoelen, van algemene fitheid tot revalidatie en kracht- en conditietraining.

Services

Voor Fit Met Bahram mochten wij een nieuwe website ontwikkelen wat meer conversie gericht zou zijn als hun oude website. Dit hebben wij gedaan op het Webflow platform aangezien dit eenvoudig te managen was voor hun team zelf en vanwege SEO voordelen wat Webflow met zich mee brengt. Binnen een korte tijd na launch van zijn nieuwe website had Fit Met Bahram al een aanzienlijke groei in SEO ranking en in maandelijkse unieke bezoekers. Ook beheren we voor Fit Met Bahram Online Ads in de vorm van Google Ads.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding