Service

Email Marketing

Email Marketing

The service

Informeer & Engage klanten met Email Marketing

Het is niet voldoende om een goed ontworpen, aantrekkelijke website te hebben. Als het niet gepaard gaat met een sterke, effectieve email marketing strategie die uw algehele conversiepercentages verhoogt.

Of je nu al email marketing beheert en al workflows en automatiseringen hebt ingesteld, of je bent helemaal nieuw in de ruimte, KSN Studios, uit Den Haag, heeft de expertise om de groei van je bedrijf te stimuleren. Eerst kijken we naar uw klantenbestand en welke andere kanalen u al gebruikt, daarna creëren we een email marketing strategie die is geoptimaliseerd voor maximale conversies en return-on-investment (ROI).

Email marketing is een van de meest kosteneffectieve manieren om uw bedrijf te promoten, of het nu uw doel is om in contact te komen met uw publiek of om uw merk te promoten en de verkoop te verhogen. U kunt veel dingen doen met emails, zoals producten verkopen, wat nieuws delen, het verlatingspercentage van uw winkelwagentje verbeteren of een verhaal vertellen. Ontdek de kracht van marketingautomatisering en hoe u het succes van uw emails kunt meten.

Op maat gemaakte Emails als effectieve Marketing

Onze email marketing ontwerpen zijn, net als al onze services, gemaakt met uw klanten in gedachten en hoe u ze het beste kunt betrekken. We gebruiken een responsief email ontwerp om de leesbaarheid te verbeteren, A / B-tests om de beste aanpak te bepalen en ervoor te zorgen dat inhoud op het juiste moment naar de juiste mensen wordt verzonden.
Of u nu een community nieuwsbrief houdt aan een paar honderd mensen in Nederland of e-commerce advertenties weergeeft aan tienduizenden over de hele wereld, onze E-mail Marketing specialisten kunnen u helpen de resultaten te behalen die u verdient.

Ons bureau heeft bedrijven geholpen bij het opzetten van robuuste e-commerce strategieën voor email om productlanceringen, flash-verkopen en incentives te stimuleren die duizenden verkopen en duizenden euro’s aan extra inkomsten hebben gegenereerd.

Het verzenden van een kwalitatief hoogstaand email-ontwerp als een gericht EDM-bericht rechtstreeks naar de inbox van een potentiële klant is een fantastische kans om hun aandacht te trekken. Lever duidelijke berichten met email marketing en bied klanten over de hele wereld een duidelijke oproep tot actie.

Presentatie is alles, als het tijd is om uw emails te ontwerpen, weten we precies hoe we opvallende, klikbare inhoud moeten maken die onmiddellijk verkeer zal genereren.

Volg uw Email Marketing resultaten in realtime

In onze laatste stap bestuderen we uw resultaten voortdurend grondig en onderzoeken we alle manieren waarop we uw succes kunnen verbeteren. Met onze realtime tools voor het bijhouden van email kunt u zien wie uw emails opent, klikt en deelt.
Voor nog effectievere email marketing campagnes kunt u contacten segmenteren en meer gerichte lijsten maken op basis van de inhoud waarop ze klikken.

Onze Email Marketing strategie

  • Identificeer de juiste doelgroep voor uw bedrijf
  • Een krachtige strategie creëren die uniek is voor uw merk
  • Resultaten behalen door opvallende, efficiënte beelden
  • Optimaliseren betekent prioriteiten stellen
  • Ontwerpen door middel van UX & UI Design
  • Abonnees behouden door middel van gedetailleerde rapportage

GALLERY

Projects

Projecten waarvoor we deze dienst hebben aangeboden

Check out our project and get inspired by our portfolio and ideas. We design and web development for startups, small businesses, and enterprises clients.

All projects

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding