Service

UX & UI Design

UX & UI Design

The service

A confused user is a lost user!

Met geweldige ideeën komen is één ding; ze realiseren is een heel andere uitdaging.
Ons ontwerpteam voor gebruikerservaringen (UX design) creëert aantrekkelijke oplossingen die voldoen aan de eisen van uw klanten. We nemen de tijd om precies te begrijpen wat uw bedrijf drijft – en wat uw klanten willen van de digitale ervaringen die u aanbiedt. En we werken met u samen om creatieve, klantgerichte platforms te bouwen die uw bedrijf zullen transformeren.

In de kern heeft UX design één hoofddoel: een intuïtieve en gebruiksvriendelijke digitale ervaring bieden die de eindgebruikers precies geeft waarvoor ze kwamen. Er is niets erger dan proberen door een website te navigeren en het gevoel te hebben dat je helemaal verdwaald bent. Dit komt natuurlijk allemaal neer op één belangrijke en fundamentele vereiste van UX design van hoge kwaliteit: eenvoud.

Goals in UX & UI

We ontwikkelen websites met een naadloze UX design om ervoor te zorgen dat iedereen die uw site bezoekt, zich nooit gefrustreerd of verward voelt. Het zijn alle kleine dingen die bijdragen aan een geweldige gebruikerservaring, van goede navigatie en voetteksten tot call-to-actions en leesbaarheid.

UX design is niets zonder User Interface (UI) -ontwerp, de twee gaan hand in hand om een echt gedenkwaardige website te creëren. Dit is waar KSN-studios zich onderscheiden van zijn concurrenten, we zijn een ontwerpbureau met als voornaamste doel het creëren van aantrekkelijke websites die moeiteloos functioneren. We worden gemotiveerd door dat “wow” -moment dat onze klanten en hun klanten uit ons werk halen – sterke eerste indrukken smeden en de naamsbekendheid van het bedrijf vergroten.Al onze websites zijn adaptief en reageren op elk schermformaat waarop ze worden bekeken; mobiel, tablet of computermonitor. We verweven geweldig design, gebruikerservaring en corporate branding om een samenhangende en complete website te leveren.

Onze strategie

Gebruikersonderzoek
Diepgaande inzichten verzamelen marketing onderzoeken om uw klantbehoeften en bedrijfsdoelen te begrijpen

Contentstrategie
Het plannen van content programma’s om uw klanten te betrekken met de juiste berichten, op het juiste moment en op de juiste plaats

Service-ontwerp
Oplossingen bouwen die klant-interacties verweven tot naadloze digitale ervaringen op alle digitale platforms

Interaction design
Het creëren van hoogwaardige visuals en middelen om boeiende klantervaringen te ondersteunen

Ervaringstechnologie
Zorgt voor een naadloze overgang van ontwerp naar uitvoering

Van concept tot onderhoud

We pushen onszelf voortdurend om groter en beter te worden, en werken met u samen van concept tot levering en tot voortdurende verbetering, meting en onderhoud.We geloven niet in het bedenken van ideeën die niet kunnen worden uitgevoerd, of in het ‘vaststellen en vergeten’ van de oplossingen die we creëren. We leren u kennen en betrekken u bij een iteratief proces van het bouwen van oplossingen waarbij uw klanten centraal staan ​​in wat u doet.

GALLERY

Projects

Projecten waarvoor we deze dienst hebben aangeboden

Check out our project and get inspired by our portfolio and ideas. We design and web development for startups, small businesses, and enterprises clients.

All projects

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding