My30minutes

My30minutes

The project

Client

In 2010 lanceerde My30Minutes zijn eerste EMS-studio in Duitsland. EMS staat voor Electro Muscle Simulation. Tegen de tijd van 2022 heeft My30Minutes zich verspreid over meerdere continenten en is het uitgegroeid tot een erkende EMS-franchise en marktleider in Dubai. Misschien vraag je jezelf af, waarom heten ze My30Minutes? Het antwoord is simpel: 20 minuten EMS-training + 10 minuten om in en uit de studio te komen. Dus om je doelen te bereiken, moet u minimaal 30 minuten van je dag investeren. Minder dan dat wordt het niet. Lees meer op www.my30minutes.com

Services

My30minutes voorzien wij sinds eind 2021 van een full service marketing dienst voor de regio UAE waarbij wij ieder benodigde digitale service uitvoeren. Denk hierbij aan Marketing Onderzoek, E-mail Marketing, Social Media Management, Digitale Strategie, Website Ontwikkeling en Online Advertenties.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding