Solution

Advertising

for

Advertising

Advertising

We bieden oplossingen VOOR ONLINE ZICHTBAARHEID

We werken samen met start-ups en multinationals.

Effectief investeren

Ontvang een op maat gemaakte pay-per-click (PPC) audit, specifieke strategieën en spreek met een echte expert over hoe we uw omzet of leads kunnen verhogen (vaak ook tegen lagere kosten).

Voordelen van Google-advertenties

Veel mensen denken dat ze organisch in zoekmachines zouden moeten kunnen scoren en dat Google AdWords niet nodig is. Dit is om een ​​aantal redenen verre van waar.

Allereerst is dit de meest voor de hand liggende en effectieve methode om nieuwe klanten te krijgen. Wanneer iemand zoekt naar de zoekwoorden die betrekking hebben op uw bedrijf, wilt u dat uw advertentie prominent wordt weergegeven, omdat dit onmiddellijk verkeer naar uw site leidt en mensen binnen de deur krijgt. Met betaald zoeken kunt u zich specifiek richten op het type gebruikers dat u wilt, wat vrijwel onmogelijk is bij organisch zoeken.

Onze meest succesvolle internetmarketing campagnes maken gebruik van zowel goede SEO praktijken als campagnes voor betaald zoeken om uw omzet exponentieel te vergroten. Als een experts in Online Adverteren is dit natuurlijk ons ​​einddoel voor jou.

Google Adwords:

Doelgerichte, nauwkeurige campagnes voor de beste conversie

In tegenstelling tot organische zoekmarketing (SEO), stelt Google AdWords u in staat om precies de zoekwoorden te targeten waarvoor u wilt verschijnen. De sleutel is het vinden van de juiste zoekwoorden. Als u niet oppast, kunt u uiteindelijk een groot deel van uw budget besteden aan irrelevant verkeer, waardoor het totale aantal bezoekers naar uw site kan toenemen, maar uw omzet niet.

Voorbeeld: u bent een bedrijf dat dure lederen schoenen voor vrouwen probeert te verkopen, is het trefwoord ‘goedkope schoenen’ niet iets waar u geld aan wilt uitgeven. Dat lijkt misschien voor de hand liggend, maar het zou je verbazen wat we vaak zien bij het overnemen van campagnes van andere bureaus.

In de wereld van Google AdWords en PPC-beheer draait alles om testen: we testen voortdurend verschillende soorten advertenties, zoekwoorden, targeting en automatisering om uw campagnes te optimaliseren.

Onze strategie

Onze strategie voor Online Adverteren is niet beperkt tot alleen Google AdWords-campagnes, die duur kunnen zijn. Er zijn vele, vele andere betaalde zoekhulpmiddelen voor internetmarketing die u kunt gebruiken, waaronder:

Facebook Advertising
KSN studios zorgt ook voor uw Facebook-advertenties. Met onze Facebook-advertentiecampagnes kunt u verwachten dat uw onderneming zijn zichtbaarheid vergroot vanwege exacte interesse targeting en demografische targeting. We zullen doelgroepen bereiken waarvan u niet wist dat u ze had!

YouTube-advertenties
Hoewel YouTube-advertentiecampagnes worden opgezet en uitgevoerd via Google AdWords, verschilt YouTube-advertenties sterk van uw standaard betaalde zoek- of zelfs display-advertenties. Het idee is simpel: YouTube-advertenties bieden marketeers een betaalbaar alternatief voor televisieadvertenties.

Remarketing (waardoor uw website bezoekers 'volgt' nadat ze zijn vertrokken)
Met remarketing adverteer je op potentiële klanten die al uw website hebben bezocht. Door remarketing kunt u deze klanten alsnog in de verleiding brengen om tot conversie of je kan deze marketing techniek juist gebruiken voor up-selling en cross-selling.

Google Ads
Onze pay-per-click-teamleden zijn experts in hun vakgebied. Ze leveren hoogwaardige traffic-sculpting binnen Google Ads, terwijl ze zich tegelijkertijd richten op nauwkeurige klant intentie om ervoor te zorgen dat elke advertentie voor de juiste doelgroep klanten wordt weergegeven. KSN studios uit Den Haag heeft in-house contentschrijvers die conversiegestuurde, aangepaste kopieën maken om resultaten naar huis te halen.

Online Adverteren is wat we elke dag doen. U kunt er dus op vertrouwen dat ons team van experts van Online Adverteren Den Haag de vaardigheden heeft om een campagne op te zetten die uw concurrentie zonder twijfel verslaat. We richten ons op het begrijpen van uw bedrijf en het bereiken van uw versie van succes.

We zijn een design agency, gevestigd in Nederland en specialiseren ons in Website Ontwikkeling, Branding, Online Advertentie , Content Creatie en Grafisch ontwerp. Ons werk varieert van kleine projecten tot grootschalige Marketing Management.

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Hier bij KSN Studios hebben we alle expertise op het gebied van digital marketing die u nodig heeft om u te onderscheiden van de concurrentie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgen we ervoor dat u hoger scoort op Google. We hebben een scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Gallery

Daag ons uit met creatieve ideeën

projects

Klanten waarvoor we deze dienst hebben aangeboden

Check out our project and get inspired by our portfolio and ideas. We design and web development for startups, small businesses, and enterprises clients.

All projects

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Contact

Working on Figma
Colleagues working
Woking as a social media manager

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.