PhysiqCare Fysiotherapie

PhysiqCare Fysiotherapie

The project

Client

PhysiqCare is een Fysiotherapie kliniek met een betrouwbare reputatie in Zoetermeer. Ze zijn ervan overtuigd dat hun patiënten de beste zorg verdienen en doen hun best om ervoor te zorgen dat u zich altijd welkom en op uw gemak voelt. Hun toegewijde team staat tot uw dienst voor al uw zorgvragen en behoeften, of het nu gaat om een routineonderzoek of een langdurige of complexe behandeling. Ze staan klaar om u te helpen.www.physiqcare.nl

Services

PhysiqCare Fysiotherapie voorzien wij sinds 2019 van een full service marketing dienst. Hierbij zijn wij begonnen met een Marketing Onderzoek, Brand Identity, Website Ontwikkeling, Content Creatie, Social Media Management, SEO optimalisatie en Online adverteren.

De focus bij PhysiqCare Fysiotherapie is om lokaal te groeien. Hierdoor hebben wij al onze digitale strategieën toegepast met een focus op lokale markt groei.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding