Read some of our design & marketing related articles

Scroll down

Copywriting

SEO Copywriting

Wat als ik je zou vertellen dat er een manier is om je webpagina's hoger te laten scoren in zoekmachines, waardoor je meer bezoekers en potentiele klanten kunt aantrekken? Het antwoord is simpel: SEO copywriting. Dit is de kunst van het schrijven van geoptimaliseerde content die zowel zoekmachines als je bezoekers aantrekt. Maar hoe doe je dat precies? Laten we dat samen ontdekken.

A person typing on laptop

Read more...

SEO

Structured Data voor SEO

Het toevoegen van schema markup of structured data markup aan uw website kan veel voordelen opleveren voor uw SEO-inspanningen. In deze blogpost leggen we uit wat Structured Data is, waarom het belangrijk is voor SEO en hoe het uw lokale bedrijf ten goede kan komen.

iMac on a office desk with on its screen an image representing SEO

Read more...

Website

5 punten waaraan uw tandarts website moet voldoen

Als tandartspraktijk is het hebben van een goede website cruciaal om nieuwe patiënten te bereiken en aan te trekken.

Dentist showing a implant on fake teeth.

Read more...

Website

Webflow Benefits

Webflow, een alles-in-één webdesignplatform dat ongeëvenaarde flexibiliteit en controle biedt over het ontwerp- en ontwikkelingsproces.

Different screens of the Webflow dashboard

Read more...

SEO

SEO veranderingen in 2023

SEO veranderd voortdurend en het is belangrijk voor marketeers om voorop te blijven lopen om te slagen in het steeds veranderende landschap van zoekmachineoptimalisatie. In deze blogpost bespreken we de veranderingen die plaatsvinden in de wereld van SEO en hoe u in 2023 voorop kunt blijven lopen.

Marketing team sitting at desk brainstorming about SEO.

Read more...

Graphic Design

Grafisch ontwerp wordt nostalgisch in 2022

Elk nieuw jaar komt een nieuw hoopje trends in de grafische ontwerpwereld. Het zijn er zoveel dat elke ontwerper er uit kan kiezen om het in zijn werk te integreren. Dit jaar is geen uitzondering, de trends zijn divers, soms tegengesteld aan elkaar, maar de meeste hebben één gemeenschappelijk kenmerk: Nostalgie. Lees hieronder de nieuwste trends in grafisch ontwerp voor 2022.

Decorative: Black and pink triangle with the word Nostalgia

Read more...

UX & UI Design

Wat is Design Thinking?

Waarom is Design Thinking essentieel en wat is het precies? Het is een overzicht van de zes fasen van het denkproces. Innovatie is het resultaat van een praktische, gebruikersgerichte benadering van probleemoplossing, en innovatie kan leiden tot differentiatie en concurrentievoordeel.

Design System chart

Read more...

SEO

Afbeelding Alt tekst voor SEO 2023

Alt-tekst van afbeeldingen zijn een belangrijk en vaak over het hoofd gezien onderdeel van uw on page SEO strategie op de pagina. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken alt-tekst om het onderwerp van afbeeldingen op uw pagina te begrijpen. Ze gebruiken ook alt-tekst als ankertekst als u afbeeldingen als links gebruikt. In deze handleiding bespreek ik alles wat u moet weten over alt-tekst voor afbeeldingen voor zoekmachine-optimalisatie.

A person sitting behind a computer screen which is showing code

Read more...

SEO

SEO-metadescription (handleiding)

De metadescription tag is een onderdeel van uw on page SEO strategie op de pagina. Het is een ondergewaardeerde tool in de toolkit van SEO. Een goed gemaakte metadescription tag kan uw klik frequentie in zoekresultaten verhogen. Uiteindelijk trekt u elke dag meer nieuwe gebruikers naar uw website. In dit artikel bespreek ik alles wat je moet weten over SEO-metadescription. Ik zal ook de praktische tips delen voor het schrijven van de perfecte metadescription.

Black and white picture of someone writing about SEO

Read more...

SEO

Heading Tags voor SEO

HTML-headingtags zijn essentieel voor de gebruikerservaring van uw website en voor SEO-implementatie op de pagina. Goed doordachte heading tags helpen gebruikers en zoekmachines om de hiërarchische structuur van de inhoud op uw webpagina’s te begrijpen In dit artikel bespreek ik alles wat u moet weten over SEO-headingtags. Ik zal ook een proces delen voor het optimaliseren van uw webpagina’s met koptags.

Girl pointing at a computer screen

Read more...

We bieden creatieve ontwerp oplossingen om u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

SOLUTIONS

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Contact

Working on Figma
Colleagues working
Woking as a social media manager