Service

Content

Content

The service

Content Creatie in de digitale tijdperk.

Content Creatie in het huidige digitale tijdperk essentieel voor iedere onderneming. Of het nou om Social Media Content gaat, Foto’s of Grafische ontwerpen voor uw Website Ontwikkeling of zelfs de menukaart van een restaurant, zonder Content gaat het niet lukken. Bij KSN studios in Den Haag hebben we een zeer bekwaam team van Content Creators voor het produceren van iedere soort content dat uw onderneming nodig heeft.

Een ontwerpopdracht is niet alleen een lijst met eisen. Het is een document dat definieert wat je probeert te bereiken en hoe je dat gaat doen. Het merkontwerp is essentieel voor het succes van een bedrijf. Met het juiste ontwerp kan het merkimago en de reputatie worden opgebouwd. Merkontwerp is een uniek proces om de identiteit van een bedrijf op te bouwen. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen.

Verschillende soorten content creatie

FOTOGRAFIE.
Strategische fotografie specifiek voor uw onderneming met de nieuwste fotografie apparatuur. HD kwaliteit, retouching, editing & Photoshop

VIDEOGRAFIE.
Effectieve videografie met de hoogste 4K slowmotion video kwaliteit. Interviews, reclame spots, drone opnames.

DRONE OPNAMES.
Lucht fotografie & videografie door onze ervaren drone piloten kunnen een toegevoegde waarde leveren voor de ervaring van de kijker.

360° VIRTUAL TOURS.
Met 360 ° virtuele rondleidingen kun je klanten een echte walkthrough-ervaring geven. Close up emoties, meer inzicht, vertrouwen en hoger sales.

GRAFISCH DESIGN.
Brand identiteit door strategische grafische ontwerpen. Logo ontwerp, Adobe Illustrator & Photoshop.

LOGO ONTWERP.
Je ziet ze elke dag en je hoeft de naam niet eens te lezen voordat je beseft wat het is. Uitstekende logo-ontwerp wat past bij uw onderneming.

Werkwijze

Focussen op ‘deelwaardige’ content zorgt ervoor dat het wereldwijde web van gebruikers van sociale media zich in uw voordeel gedraagt en uw merk, product of dienst promoot door uw inhoud te delen met hun respectieve sociale netwerken, wat uiteindelijk een onderliggend commercieel voordeel oplevert in de naam van bedrijfsontwikkeling of simpel gezegd – meer klanten. Content is dus een investering geen uitgave.

Met onze vriendelijke aanpak, uitgebreide expertise en baanbrekende apparatuur garanderen we de beste resultaten in de branche te leveren. KSN studios is ook onderdeel van Full Time Filmmakers groep uit de Verenigde Staten.

PROCCESS:

STEP 1: CONTENT RESEARCH

RESEARCH:
Iedere onderneming heeft zijn eigen behoeften wat betreft Content. Bij Content Research wordt gekeken welk soort Content voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. We werken samen met onze klanten; aandachtig luisteren naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

STEP 2: PRODUCTION

PLANNING:
Een productieve shoot heeft altijd planning nodig. Hierbij kan je denken het verzamelen van benodigde apparatuur, het vinden van de juiste locatie, het boeken van modellen en het schrijven van een script of storyline. Zo weet men wat er nodig is en kan er tijdens een shoot effectief te werk gaan.

PRODUCTIE:
Dit is het spannende en leukste gedeelte. De shoot zelf.

STEP 3: POST-PRODUCTION

In de laatste stap, werken wij aan de editing van de opnames. Dit gebeurt d.m.v. verschillende softwares zoals Final Cut Pro

GALLERY

Projects

Projecten waarvoor we deze dienst hebben aangeboden

Check out our project and get inspired by our portfolio and ideas. We design and web development for startups, small businesses, and enterprises clients.

All projects

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding