Jeunesse Global

Jeunesse Global

The project

Client

Jeunesse Global is een direct-sellingbedrijf (multi-billion dollar) meerdere miljarden dollars met een missie om de wereld positief te beïnvloeden door mensen te helpen er jong uit te zien en zich er jong te voelen. De exclusieve huidverzorgings- en voedingsproducten van het bedrijf vormen een uitgebreid Youth Enhancement System. Met meertalige klantenservice, backoffice-ondersteuning en een wereldwijd registratiesysteem gebruikt Jeunesse een geavanceerd platform om innovatieve producten, training en ondersteuning via 32 volledig operationele kantoren te delen met markten in meer dan 140 landen. Lees meer op www.jeunesseglobal.com

Services

Jeunesse Global voorzien wij al sinds 2018 van een full service marketing dienst voor de regio Europe & Middle East waarbij wij ieder benodigde digitale service uitvoeren. Denk hierbij aan Marketing Onderzoek, E-mail marketing, Social Media Management, Digitale Strategie en Content Creatie.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding