OWWN

OWWN

The project

Client

OWWN is een Duitse Online Bank waar men een online IBAN kan aanvragen. Wat OWWN onderscheid van traditionele banken is dat digitaal aan het innoveren zijn met hun online banking app en hiermee communities makkelijker hun financiën op orde kunnen hebben. Lees meer op www.owwn.com

Services

OWWN hebben wij voorzien met content creatie. Denk hierbij aan het creëren van de content voor de website en app met de juiste brand identiteit. Mockups waarop de app op een telefoon wordt weer gegeven. Retouching van alle team foto's en het behoud van de juiste kleuren in de foto's.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding