Rigter Health

Rigter Health

The project

Client

Rigter Health is een Oefentherapie praktijk met een betrouwbare reputatie in Woerden & Zoetermeer. Rigter Health is de locatie voor oefentherapie mensendieck, ademtherapie en holistische coaching. Ze bieden begeleiding op maat om uw lichaam en geest te optimaliseren. Hun holistische aanpak combineert wetenschappelijk onderzoek met beweging, ademhaling en coaching om u te helpen bij het verminderen van chronische pijn, stress en angst. www.rigterhealth.nl

Services

Voor Rigter Health hebben wij een nieuwe website mogen ontwikkelen. Ook hebben wij Rigter Health geholpen met SEO en Email Marketing. Hierbij zijn wij begonnen met een marketing onderzoek & zoekwoorden onderzoek. De focus bij Rigter Health is om lokaal te groeien. Hierdoor hebben wij al onze digitale strategieën toegepast met een focus op lokale markt groei

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding