Financial Consultancy Holland

Financial Consultancy Holland

The project

Client

Financial Consultancy Holland is een startup financieel advies bureau gevestigd in Rotterdam. Gespecialiseerd in Hypotheken, verzekeringen en kredieten met meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Lees meer op www.financialconsultancyholland.com

Services

Aangezien Financial Consultancy Holland een startup is mochten wij de complete online positionering van de onderneming uitvoeren. Denk hierbij aan Marketing Onderzoek, Strategische Branding, Content Creatie, Website Ontwikkeling en SEO optimalisatie. Binnen 1 maand is er een geheel functioneel website online neergezet. Vanwege tevredenheid en succes is er een tweede project gestart voor interne systemen als CRM en Email Marketing.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding