Shanti Yoga Studio

Shanti Yoga Studio

The project

Client

Shanti Yoga Studio is een yogastudio in Teheran. Gedurende zoveel jaren werkte Shanti Yoga Studio zonder website, maar toen ontdekten ze de noodzaak om een website te hebben en online te zijn. We hebben ze op deze weg geholpen om gevonden te worden op Google als iemand naar ze op zoek is. Zie meer op: www.shantiayogastudio.com

Services

Voor Shanti Yoga Studio hebben wij in 2020 een online website inclusief alle benodigde Content voor de website gemaakt. Ook hebben wij samen een strategie bedacht voor hun social media en content die ze nodig hebben.

Gallery

Project image gallery of our work for this project

Description

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Door middel van een Marketing Analyse wordt er gekeken welk soort oplossing voor uw onderneming een effectief resultaat zal leveren. Het vereist creativiteit, strategisch denken en een creatieve benadering van het oplossen van problemen. We werken samen met onze klanten; luisteren aandachtig naar hun behoeften en hun ideeën omzetten in realiteit.

KSN Studios heeft de expertise om u te begeleiden en mee te helpen aan een succesvol Marketing Strategie. Met de nieuwste en meest efficiënte technologieën zorgt KSN Studios ervoor dat u uw doelen behaald en hoger scoort online.

Projects

Andere projecten in onze portfolio

Bekijk onze projecten en laat je inspireren door ons portfolio en onze ideeën. We ontwerpen en ontwikkelen voor startups, kleine bedrijven en zakelijke klanten.

Naar alle klanten

Wil je brainstormen met een professional? Laat het ons weten als je interesse hebt.

Bericht verzonden! Dank je. We nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Een team bestaand uit professionele
marketeers & designers

Work with us

Working on Figma
Colleagues working
Colleagues talking about branding